tisdag 18 februari 2014

Godaste tilltugget av torrt bröd!


Har du bröd kvar från helgfrukosten? Baguettesnuttar från fisksoppan i fredags? Bröd som för några dagar sedan var mjukt och fluffigt men som nu går att använda både till att slå in spikar och banka schnitzlar med?

Bra! Då har jag receptet för dig allt du behöver ät ditt tråkiga gamla bröd, styrka till att skära det i bitar, en god olivolja, en burk tapenade, salt och peppar. Enkelt eller hur? Jag hade en bit rustikbaguette och ICAs tapenade med soltorkade tomater, det blev super!

Tilltugg av torrt bröd

[ Tid: Några minuter ]

Ingredienser

  • Några skivor torrt bröd skuret i mindre bitar
  • Tapenade på burk
  • Olivolja
  • Flingsalt
  • Nymald svartpeppar

Lägg brödbitarna på ett fat, ringla över rikligt med olivolja. 

Salta, peppra och servera!

1 kommentar :

nrelate .nr_post_title { Font-style: normal !important; }

Printfriendly